This page has moved to child porn SCHENGEN VISUMKOSTEN | We zijn niet thuis – Welcome to Blog – Reisgids – Home Decor

SCHENGEN VISUMKOSTEN | We zijn niet thuis

Verdrag van SchengenHet is een overeenkomst waarbij visumaanvragen en grenscontroles zijn afgeschaft tussen West-Duitsland, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en België, lid van de Europese Economische Gemeenschap, een organisatie opgericht in 1985 om de economische en politieke solidariteit van Europese landen te waarborgen. Andere lidstaten van de Europese Unie zijn ook in de loop van de tijd tot deze overeenkomst toegetreden en het toepassingsgebied van het verdrag is aanzienlijk verbreed. Momenteel zijn 26 landen opgenomen in het Schengen-akkoord. In dit artikel vindt u informatie over visumkosten voor Schengen. ook;

Wat is het Schengenvisum Klik voor gedetailleerde informatie.
Als u weet wat een Schengenvisum is, klik hier om een ​​Schengenvisum te krijgen en de aanvraagprocedures en documenten die voor een Schengenvisum vereist zijn.

SCHENGEN VISA FEE 2020

Schengenvisumkosten worden bepaald door de collectieve beslissing van de Schengenlanden. Dan worden de servicekosten verlaagd door de intermediaire instelling aan u toegevoegd. Omdat elk bureau verschillende prijzen hanteert, is het gezondst om zijn eigen site te bezoeken. Maar voor het Schengenvisum zijn de vaste kosten die door de landen gezamenlijk worden bepaald als volgt:

6 m

1 jaar

2 jaar

5 jaar

Vaste 80 euro voor kort verblijf voor toeristen
  • Voor het transitvisum 80 euro,
  • Voor kort verblijf (minder dan 90 dagen) 80 euro
  • Voor lang verblijf (meer dan 90 dagen) 116 euro,
  • Voor kinderen van 12 tot 6 jaar oud 40 euro,
  • FREE Kinderen jonger dan zes jaar, studenten die verblijven voor opleiding, uitwisseling of stage, stagiairs, afgestudeerde studenten en begeleidende academici, onderzoekers die reizen voor wetenschappelijk onderzoek, non-profitorganisaties winst zal deelnemen aan seminars, conferenties, sportieve, culturele en educatieve evenementen. Voor vertegenwoordigers van bureaus van 25 jaar en jonger gratis bepaald als.

Natuurlijk kunnen deze prijzen van land tot land verschillen. Extra kosten kunnen worden toegevoegd aan transacties met brokerages. Visumkosten kunnen worden beïnvloed door schommelingen in de wisselkoers bij consulaten die met TL werken.

BUITENLANDSE REISVERZEKERINGSKOSTEN

Tenminste als aanvulling op het Schengenvisum 30.000 euroReisverzekering in het buitenland, dekking van gerekiyor is ook vereist. Kosten reisverzekering in het buitenland:

7 dagen 8 – 10 euro
1 maand 18 – 20 euro
3 maanden 30 euro
6 maanden 40 euro
1 jaar 60 euro

U KUNT OOK INTERESSE

belangrijke informatie

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

shares